Over ons

We werken uitsluitend samen met gepassioneerde en ambitieuze ondernemers waarvan we overtuigd zijn dat we hen daadwerkelijk kunnen helpen. Hierdoor hebben we al de eer gekregen om bij te dragen aan de groei en het succes van talloze bedrijven.

Vaak krijgen wij de laatste kans van ondernemers om te bewijzen dat het genereren van leads wel degelijk rendabel is. Ze geven al snel de volgende opmerking:

“Wij hebben al enorme budgetten gespendeerd aan het genereren van leads zonder enig resultaat, waarom zou dit jullie wel lukken?”

Onze filosofie

Leadgeneratie is als een machine die regelmatig geolied moet worden en de juiste brandstof nodig heeft om soepel te kunnen functioneren. Toch zien we vaak dat men probeert een elektrische auto op benzine te laten rijden… De verkeerde toevoer, de verkeerde strategie en de verkeerde opmaak zorgen ervoor dat je niet vooruit gaat.

En juist daarom zijn we uitsluitend gespecialiseerd in het genereren van leads. We geloven in een doelgerichte focus om effectieve resultaten te behalen.

Onze visie

Wij zijn geen marketingbureau met oneindig veel activiteiten zoals branding, videografie, content creatie, instagram groei, grafisch ontwerp … We geloven dat perfectie focus vereist.

“Iemand die alles doet, is niets aan het doen.”

Kortom kiezen wij ervoor om uit te blinken op één gebied waarmee we echt impact kunnen maken voor onze klanten.

Team

Maxim

Founder

Jonah

Strategic Partner

Nick

Marketing Manager

Odiel

Office dog

Binnenkort jij?

Spontaan solliciteren

Klaar voor de
volgende stap?

Jan Mahieustraat 18 8800 Roeselare

Laat je gegevens na en wij contacteren je binnen de 24u om te bekijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Bedankt. Wij hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oops. Er is Sjuste iets fout gegaan.