Landingspagina

Wist je dat er op een landingspagina gemiddeld 10 keer meer offerteaanvragen worden gedaan dan op een gewone website? Vandaar dat een landingspagina de methode is om een maximaal aantal succesvolle conversies te genereren. Sjuste bouwt jouw volledige landingspagina op van A tot Z terwijl jij de touwtjes in handen houdt.

Neem contact op

Voordeel landingspagina’s

Aantal leads gemaximaliseerd
Geoptimaliseerde conversieratio
Exclusieve en kwalitatieve leads
Doelgerichte inhoud

Landingspagina’s
die converteren

Onze landingpagina’s worden opgemaakt om te converteren. Wat dus wilt zeggen dat we maar één doel voor ogen hebben: leads genereren.

De externe website wordt volledig in lijn gedesigned of de huidige kleuren van het bedrijf. Zowel logo’s en lettertypes zijn dus krak hetzelfde.

Geen verwarring mogelijk.

Ontdek onze cases

Waarom wij grote fan zijn van Landingspaggina's

Gedetailleerde segmentatie
Door een gerichte communicatie kan je jouw boodschap, merk en aanbieding aanpassen aan het gedrag en behoeften van klanten, wat zorgt voor meer interactie en conversie. 
Gestuurd proces
Wanneer de landingspagina gestructureerd opgesteld wordt in een trechtervorm begeleid je potentiële klanten naar de actie die jij van hen wilt zien. 
Verhoogde relevantiescore
Een goed ontworpen landingspagina die aansluit met de advertenties kan de relevantiescore verbeteren, wat de advertentiekosten ook naar beneden drukt
Eenvoudig optimaliseerbaar
Door het gemakkelijk testen van verschillende versies kan je snel aanpassingen maken om zo de landingspagina te optimaliseren.
Relevantie
Een landingspagina is specifiek ontworpen om aan te sluiten bij advertenties, merkidentiteit en een bepaald doel. Dit zorgt voor een consistente, sterke en relevante boodschap
Hogere conversieratio
Zonder afleidingen of extra navigatieopties kunnen bezoekers zich enkel bezig houden met 1 iets: de contactgegevens, aanvraag en bevestigingsvragen invullen. Dit zorgt voor gemiddeld 10 keer meer conversies!

Veelgestelde vragen over landingspagina’s

→ Een landingspagina is specifiek, doelgericht en ontworpen voor enkele call-to-actions zonder enige afleidingen zoals navigatiemenu’s. Een homepagina daarentegen biedt een overzicht van de website en heeft meerdere links en secties, wat ervoor zorgt dat dit als een doolhof ervaren kan worden. Hierdoor heeft een landingspagina wel tot 10 keer meer conversies. 

→ De prestaties kunnen gemeten worden via verschillende KPI’s: Conversieratio, bounce rate, gemiddelde tijd op pagina, aantal bezoekers … Geen zorgen! Wij communiceren alles met jullie in mensentaal zodat alles duidelijk is.

→ Plaats enkel de essentiële informatie om de bezoekers te overtuigen om de gewenste actie te laten ondernemen. Te veel informatie komt over als bombastisch en kan de kans op conversie verminderen. Geen zorgen! Met behulp van strategische copywriting zorgen wij voor de perfecte, doelgerichte en duidelijke communicatie op jouw landingspagina. 

Verschillende factoren zorgen ervoor dat jouw landingspagina gebruiksvriendelijk is: Duidelijke en aantrekkelijke layout, overtuigende en bondige kopie, responsief design (bv mobielvriendelijk), snel laden, betrouwbaarheid en vertrouwen … Geen zorgen! Wij doen alles van A tot Z zonder dat jij er kopzorgen bij krijgt.

Laat je bijstaan door een expert

Jan Mahieustraat 18 8800 Roeselare

Laat je gegevens na en wij contacteren je binnen de 24u om te bekijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Bedankt. Wij hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oops. Er is Sjuste iets fout gegaan.