EXTRA OFFERTE AANVRAGEN

Natuursteenwerken Rombouts is gespecialiseerd in natuursteenwerken. Jurgen benaderde ons met het verzoek om zijn digitale aanwezigheid te moderniseren, te verhogen en te optimaliseren. Hij had behoefte aan een volledig bijgewerkte website en wilde ook meer offerte aanvragen binnenkrijgen.

Lees meer

Wie is Natuursteenwerken Rombouts?

Natuursteenwerken Rombouts is een zeer betrouwbare partner voor al jouw natuursteenwerken. Hij voorziet woningen met unieke stukken natuursteen, zowel voor jouw indoor- als outdoorprojecten.

Wat was de uitdaging?

De website van Rombouts was ondertussen al 20 jaar oud en dus volledig uit de mode. Ook op sociale media was hij nog zo goed als inactief. Dit betekende dat we alles onder handen moesten nemen: zowel zijn website optimaliseren, moderniseren en aantrekkelijker maken alsook zijn digitale aanwezigheid verhogen. Zijn doelstelling was dus duidelijk: naamsbekendheid vergroten, digitale aanwezigheid optimaliseren en online meer offerteaanvragen binnen krijgen.

Onze aanpak

Tijdens de onboarding hebben we besproken welk nieuw lettertype ,design en branding van de website nodig was om zijn doelstelling te bereiken. Zodra de website klaar was, begonnen we met het genereren van leads via Meta. Dankzij strategische copywriting, een aantrekkelijk design en opvallende afbeeldingen hebben we in minder dan 24 uur al de eerste leads gegenereerd.

Het resultaat

Dankzij een geoptimaliseerde website en doelgerichte advertenties op Facebook en Instagram, hebben we Jurgen geholpen om binnen minder dan een maand 13 extra offerteaanvragen te genereren. Daarnaast zorgden we ervoor dat zijn volgersaantal op sociale media in slechts één maand met meer dan 100 volgers toenam. Al bij al was het een snelle, aangename en succesvolle samenwerking.

Jurgen Rombouts
zaakvoerder Natuursteenwerken Rombouts

Zeer correcte firma. Gedreven en met kennis van zaken

Word jij ons volgend succesverhaal?

Een eerste kennismaking is van cruciaal belang zodat we kunnen inschatten hoe we jou het best kunnen helpen. Plan daarom een afspraak in met één van onze experts.