OMZETVERHOGING

MATT Security is een betrouwbare partner als het aankomt op beveiliging voor zowel je woning als bedrijf. Bart zocht vooral iemand die ervaring en kennis had in Google Ads en die voor hem extra afspraken kon regelen.

Lees meer

Wie is MATT Security?

Als het op beveiliging aankomt, is MATT Security de specialist. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector weet de expert uit Izegem perfect hoe je een woning of bedrijf moet beveiligen. Jaarlijks beschermt MATT meer dan 500 gezinnen en bedrijven in heel Vlaanderen!

Wat was de uitdaging?

Bart zocht iemand die hem kon ondersteunen bij zijn Google-advertenties. Bij het vorige bureau was de kost per lead te hoog, er werden amper wijzigingen aangebracht en er was nauwelijks sprake van een ROI. Het was onze taak om Bart alles uit te leggen in mensentaal en hem bruikbare tips te geven hoe hij zijn Google advertenties kon optimaliseren. Ondertussen zorgen wij al maanden lang voor kwalitatieve leads die effectief klanten worden!

Onze aanpak

Na een eerste kennismaking en een analyse van het Google Ads account bleek al snel dat er enorm veel potentie onbenut was. Zo hebben we meteen zoek campagnes opgemaakt met relevante zoekwoorden om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken.

Het resultaat

In de eerste maand van onze samenwerking hebben we 51 aanvragen behaald, waarvan Bart er 36 heeft omgezet tot een klant. Door het blijven optimaliseren van de campagnes hebben we de maanden erna een closing ratio kunnen behouden van meer dan 52%.

Bart Mattan
zaakvoerder MATT Security

Als zaakvoerder van een bedrijf in inbraakbeveiliging was ik op zoek naar een marketingbureau dat gespecialiseerd was in online advertenties. Hun diepgaande begrip van Google en Facebook advertenties resulteerde in effectieve campagnes die zichtbaarheid en omzet verhoogden.

Word jij ons volgend succesverhaal?

Een eerste kennismaking is van cruciaal belang zodat we kunnen inschatten hoe we jou het best kunnen helpen. Plan daarom een afspraak in met één van onze experts.