DAK OFFERTES

Dakwerken Michel Lootens is dé referentie voor alle dakwerken in de regio Wetteren. Michel was ontevreden over de werking van bepaalde lead generators en zocht een betrouwbare partner die hem kon ondersteunen bij het creëren van een automatische toestroom van kwalitatieve leads.

Lees meer

Wie is Dakwerken Michel Lootens?

Als jij op zoek bent naar een vakman om je dak te herstellen in de regio Wetteren, dan is Dakwerken Michel Lootens de juiste keuze! Michel en zijn team hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn dagelijks nog steeds gepassioneerd bezig met het plaatsen en renoveren van alle soorten daken.

Wat was de uitdaging?

Kwalitatieve leads, dat was meteen duidelijk. Michel had al duizenden euro's geïnvesteerd in verschillende lead generators, maar behalve een hoop stress, koppijn en verloren geld, bracht hem dit niets op. Voor Michel was het simpel: “Het maakt mij niet uit vanwaar ze komen, zolang dat er maar kwaliteit in zit!”

Onze aanpak

Om Michel te voorzien van kwalitatieve leads hebben wij gebruikgemaakt van een lookalike doelgroep in Meta. Met behulp van strategische copywriting worden mensen overtuigd om effectief te kiezen voor Dakwerken Michel Lootens. De potentiële klanten vullen het ingebouwde formulier in, samen met enkele bevestigingsvragen. Deze samenstelling garandeert een kwalitatieve lead!

Het resultaat

Vanaf het publiceren van de campagnes hadden we na minder dan 24u tijd al 2 leads verzameld. Na 1 maand samenwerken zaten we al op 46 leads en 4 verkochte projecten. Wat goed is voor zo’n €25.000 extra omzet!

Michel Lootens
Dakwerken Lootens

Leg goed uit over wat er is en hoe wij het moeten doen en neemt contact op met ons voor te kijken of alles goed verloopt en we krijgen goed leads van hem gelijk dat we gevraagd hebben bedankt daarvoor

Word jij ons volgend succesverhaal?

Een eerste kennismaking is van cruciaal belang zodat we kunnen inschatten hoe we jou het best kunnen helpen. Plan daarom een afspraak in met één van onze experts.