LEADMACHINE

Alegria Pools, marktleider in Zodiac zwembaden te Melle, zocht een betrouwbare partner voor het genereren van veel kwalitatieve leads en het opzetten van een automatisch schaalbare leadmachine. Zo gezegd, zo gedaan.

Lees meer

Wie is Alegria Pools?

Alegria Pools is een zwembadbouwer in Melle. Al meer dan 30 jaar staat dit familiebedrijf klaar om jouw droom zwembad te verwezenlijken. Met Alegria Pools als marktleider op het gebied van Zodiac-zwembaden, is er voor iedereen een optie die aansluit bij hun wensen!

Wat was de uitdaging?

Vanaf de eerste kennismaking was het duidelijk. Felix wilde een automatische en kwalitatieve toestroom aan exclusieve en kwalitatieve leads. We moesten niet alleen een strategie bedenken om potentiële klanten aan te trekken, maar ook een manier vinden om onze concurrenten te slim af te zijn.

Onze aanpak

Allereerst ontwikkelden we een landingspagina, maar al snel bleek dat deze niet het gewenste aantal leads opleverde. Om dit probleem op te lossen gingen we van start met een nieuwe strategie: quiz-landingspagina. Daarbovenop plaatsen we wekelijks social media posts en maken we gebruik van e-mailmarketing om potentiële klanten te bereiken en te converteren. 

Het resultaat

Onze samenwerking van 6 maanden heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd. Na de eerste 2 maanden hadden we al meteen 4 zwembaden verkocht, wat goed is voor zo’n €35.000 extra omzet.

Maar dat is niet alles. Dankzij onze organische social media posts hebben we maar liefst 146 nieuwe volgers verworven, wat resulteerde in een indrukwekkende toename van het bereik met 113%.

mockup van de funnel of ads of iets anders

X aantal leads

X kost per lead

X omgezette deals

X aantal volgers of weergaven

Felix Debrabandere
zaakvoerder Alegria Pools

Sjuste is een jong dynamisch team dat weet van aanpakken. Ik ben tevreden over de manier van werken en flexibiliteit. Er zijn geen loze beloftes. Ik ben een tevreden klant.

Word jij ons volgend succesverhaal?

Een eerste kennismaking is van cruciaal belang zodat we kunnen inschatten hoe we jou het best kunnen helpen. Plan daarom een afspraak in met één van onze experts.